googleanalytics

lördag 27 september 2014

En liten konstnär i familjen

Idag började O sin bana som vår lilla familjs (enda) konstnär, målarstunden resulterade i ett stycke konstverk med några kladdiga händer. O tyckte till att börja med att det var otroligt spännande och kul, men efter ett tag blev det bara kladdigt och jobbigt. Från en glad bebis till en mindre nöjd bebis kan gå på nolltid, men det var roligt så länge det varade. Att måla med en sexmånaders bebis är inte det lättaste vill jag lova, O ville hela tiden stoppa den målade handen i munnen och inte på pappret. Resultatet blev kanske inte riktigt vad en hade tänkt sig, men nåväl man måste ju börja någonstans.

Älskar boken "Mina första mästerverk" som Othilia fick i doppresent av några av mina kära (föredetta) InfoPR-klassisar, kul att samla på sig teckningar i olika former i denna fina bok. Till varje konstverk får konstnären skriva sin beskrivning av mästerverket, vilken teknik som användes och vilken plats konstnären befann sig när verket målades. 

Kommer O att fortsätta sin konstnärliga bana och bli familjens konstnär? Det får tiden helt enkelt utvisa, den som lever får se! 



1 kommentar:

  1. Det var kul att vara med om hennes första konstverk...Gillar boken man kan samla
    och dokumentera i./Åsa

    SvaraRadera