googleanalytics

söndag 5 oktober 2014

Jobbig dag för både stor och liten

Dagen har varit allt annat än härlig, dottern fick hög feber imorse och har därför mått mindre bra. Mamman har även mått mindre bra, men av en helt annan anledning och spenderade dagen med att vara orolig. Snacka om att oron har hamnat på en helt annan nivå sedan man skaffat barn. Vilket i och för sig inte är så konstigt, eftersom ens barn är det viktigaste  man har. 

1177 är verkligen småbarnsförälderns bästa vän medan google ( och alla forum) är småbarnsförälderns värsta fiende. Trots att man vet att man enbart borde vända sig till de kunniga på 1177, gör man ändå om samma misstag varje gång: att googla på olika symtom. Detta medförde givetvis att jag inbillade mig de värsta scenarion (note to myself: gör inte om!). Men innan jag googlade ringde jag  faktiskt 1177 och sjuksköterskan tyckte att vi borde komma in på en läkarundersökning eftersom febern var så pass hög och att hon samtidigt hade en förkylning i kroppen.

Var skönt att få komma in och kolla O på läkarundersökningen, som visade att det var inget annat  än en lätt förkylning och feber. Men samtidigt är det ju bättre att ta det säkra framför det osäkra, denna gång var det inga konstigheter men man ver ju inte hur det är nästa gång. Det är aldrig kul att behöva se ens bebis må dåligt , hon var helt slut, matt och helt utan matlust.

Hoppas att febern försvinner snart, skär i mammahjärtat att behöva se sitt barn må dåligt. Under tiden passar vi på att vila, mysa och få frisk luft. 


O har mestadels sovit sig genom dagen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar