googleanalytics

söndag 19 oktober 2014

Bebisfri dejt

Idag åkte jag och karln på dejt på tu man hand, dagens mål var dagspa på Spa Vida Vyer på Södra Berget. Detta hade pappan faktiskt fått i födelsedagspresent av O när han fyllde år i juli, för att få ny energi till att vara en pigg och glad pappa. Tanken var då att detta skulle ske redan i augusti, men så kom dop, hussysslor och livet emellan. Men bättre sent än aldrig. Det var vår andra dejt, sedan O föddes för exakt sju månader sedan (schyssta föräldrar som drog iväg på O's månadsdag ;)).

Men det var inte så synd om bebisen som hade tur att få bli barnvaktad av två nöjda farföräldrar som var glada att få rå om O. Vi kunde riktigt koppla av eftersom vi visste att hon skulle få all den uppmärksamhet (och lite till) hon önskade hemma hos dem. Var väldigt härligt och nödvändigt att vi fick komma iväg på lite ensamtid, att bara rå om varandra och kunna prata om allt och inget (givetvis blev det endel snack om O också, svårt att komma ifrån). 

Detta var verkligen lyx i vardagen och balsam för själen för två trötta och slitna småbarnsföräldrar. Dock kan jag inte direkt påstå att vi är piggare efter fyra timmar i varma bad och olika bastu, men var verkligen en härlig och behövlig dag. Men ack vad vi saknade bebisen i slutet och leendet som man möttes av när vi kom hem igen, var obetalbar. Tänka sig att man har turen att ha världens bästa, finaste och underbaraste dotter.

Två trötta föräldrar i bilen på väg till spa

Mellan bad och bastubadandet blev det lite häng i sköna relaxfåtöljer 
Ingick lunch i priset, laxgryta stod på dagens meny

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja verkligen, man borde unna sig oftare gå på spa och bebisfri dejt ;)

      Radera