googleanalytics

torsdag 1 januari 2015

Gott nytt år!

Välkommen 2015, hade som sagt ett härligt 2014 men ser nu framemot vad detta år har att erbjuda. 2014 avslutades på bästa tänkbara sätt tillsammans med ett härligt gäng hemma hos våra grannar Malin och Marcus och lilla G. Maten var fantastisk, vi kom lätt undan med att endast ta med oss ett snacks (kex med romröra) då det var Malin som mästerkockade en underbar tre-rätters meny.

Till förrätt vankades lax och pepparrotsröra i tunnbrödkorgar. Huvudrätten bestod av oxfilé, fläskfilé, italiensk potatiskaka och hemmaslungad bea samt en tryffelsås och. Menyn avrundades med en krämig hemmagjord jordgbubbsglass, chokladsås, minimaränger och en klick grädde.  Ja ni kan ju se hur fantastiskt det var på bilderna nedan:



Under kvällens gång blev det även tipspromenad och lite olika musiktävlingar/quiz, det där med musiktävlingar är inte mitt starka kort men var trevligt ändå.

Tolvslaget firades i vanlig ordning in utomhus med bubbel och fyrverkerier i bakgrunden. Bebisarna sov lite i skift under kvällen/natten och bestämde sig båda för att vara med vid tolvslaget (kan man ju inte missa heller hehe).

Delar av nyårsfirarna
Min fina familj <3
pigga bebisar

2 kommentarer:

  1. Åh vilken härlig mat! Visst är det väl ändå underbart att bli bjuden.. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen otroligt lyxigt att bli det ibland :)

      Radera