googleanalytics

måndag 17 november 2014

En tripp söderut

Kanske undrar du om vi fortfarande lever på grund av dålig uppdatering? Svar ja på den eventuella funderingen, även fast det kanske inte känns så då en (plus bebis) har gått och blivit både förkyld och hängig. 

Men nog med sjukdom/ självömkan och istället över till helgen som spenderades i Västerås, där vi hälsade på både Othilias morfar (och särbo/sambo + barn) och hennes farbror med familj, som turligt nog bor i samma stad (om än på varsin del av stan). Eftersom fadern redan var i faggorna på utbildning, samåkte jag och O (i två bilar) med O's farföräldrar. Det var himla tur att även de skulle till Västerås så att O's farmor kunde åka med oss och underhålla lillan. Vi har haft en superhelg på alla sätt och vis, matmässigt var top notch med massa god mat. På fredagen bjöd O' morfar på helgrillad röding, svampsås och delikatesspotatis (to die for) som verkligen var det godaste jag ätit på länge. På lördagen var vi på familje/firmafest med andra släkten där vi fick en massa god tapas på den mysiga restaurangen Tabazco. 

Utöver massa fantastisk mat, fick vi massa kvalitétstid med båda släkter och så hade jag och kärleken turen/lyxen att få bubbla/koppla av i jazzuci (hemma hos Seija, O's morfars särbo/sambo) under tiden O fick barnpassning av två personer som var väldigt sugna att busa med O (hyfsat win-win). Är verkligen tråkigt när ens nära och kära inte bor på samma ort, känns speciellt viktigt nu när vi fått O att hon ska få träffa sin släkt (och de henne). Glömde dessvärre kameran så bjussar på några gamla bilder och två bilder som jag tog med mobilkameran (har tappat lite intresse att ta bilder med telefon nu på grund av sprucken skärm, måste verkligen ta tag och laga den).

Bus med storkusinen (gammal bild)
Tapasheaven
Lekparkshäng
Mys med morfar (gammal bild)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar