googleanalytics

söndag 14 december 2014

Minijul

Igår hade vi minijul med P's föräldrar/ O's farmor och farfar. Detta eftersom vi i år inte kommer fira jul tillsammans. Väl passande dag i och med att det var lucia, så julstämningen var alltså på topp. Dagen började med att klockan ringde tidigt som sjutton (läs kl sju). Kan tyckas vara rena sovmorgonen för vissa MEN har ju blivit bortskämd med en liten morgontrött dotter som sover ändå till halv-tio tiden (lyx jag vet).

Anledningen till den tidiga lördagsmorgonen var givetvis att mysa framför lucia på tv, slutade med att vi satt hela familjen och myste (top notch). Givetvis serverades traditionsenligt -lussekatter och skinkmacka (och stor kopp kaffe- viktigt!)

Mys med två tröttisar

Vid ett anslöt O's farmor och farfar och vi begav oss till Mellanfjärden för julbord, riktigt bra julbord med många lite roligare rätter (läs mängder av fiskalternativ bl.a.). Mysigt ställe, litet och "hemtrevligt" men med mycket alternativ. Som  vanligt proppade man i sig på tok för mycket och man mådde väl inte direkt prima efteråt (får skylla sig själv). Var en rackarns trevlig tillställning trots mättheten.

Det bjöds på värmande glögg utomhus när vi kom

Delar av julbord

Delar av julbord

Tre generationer
En energifylld och busig tjej som inte hade ro i kroppen att sitta ner hela tiden

En minijul är ju ingen "minijul" utan julklappar. Vi öppnade paket när vi kom tillbaka hem, från farmor och farfar och även en från mormor. Blev lite slantar, en fin julklänning till O, en tavla till hela familjen och en gungelefant till lilltjejen (så söt). Men allra nöjdas var nog O av julklappspappret och snörena ;).



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar